Raylarda feci kaza! Trenin çarptığı genç yaşamını yitirdi

Diyarbakır’da kimliği belirsiz kişilerce tren rayı etrafında bulunan güvenlik bariyerlerini oluşturan korkuluklar kesildi. Bu aralıktan karşıya geçmeye çalışan 28 yaşındaki genç, treninin çarpması sonucu olay yerinde feci şekilde can verdi.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 2. Sokak Sanayi Sitesi mevkiinde, raylar üzerindeki bir kişiye Elazığ istikametinden gelen ve vagonları olmayan tren çarptı.

Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İncelemede kimliği tespit edilen 28 yaşındaki Emrah Gök adlı kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Yakınları bölgeye gelerek ağıtlar yakarken, Gök’ün cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Raylarda feci kaza! Trenin çarptığı genç yaşamını yitirdi

Tren makinisti çevredekilerin tepkisi üzerine karakola giderken, daha önce güvenlik gerekçesiyle tren raylarının etrafına örülen demir bariyerlerin kimliği belirsiz kişilerce söküldüğü görüldü.


İHA

Raylarda feci kaza! Trenin çarptığı genç yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Diyarbakır tren kazası Emrah Gök

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.