Ratatouille (Ratatuy) nasıl yapılır? Danilo Şef'in dokunulmazlık yemeği Ratatouille tarifi..

Ratatouille (Ratatuy) nasıl yapılır? Ratatouille tarifi nedir? Masterchef şefi Danilo Zanna'nın dokunulmazlık yemeği olan Ratatouille tarifi ve malzemeleri haberimizde..

Ratatouille (ratatuy) nasıl yapılır? Danilo Şef'in dokunulmazlık yemeği Ratatouille tarifi nedir? Malzemeleri ne lazım? İşte detaylar..

RATATOUİLLE NASIL YAPILIR?

MasterChef 2020’de dokunulmazlık oyununda Danilo şef'in ,Ratatouille tarifi için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti.Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef 2020’, bireysel dokunulmazlık oyunu ile nefesleri kesti Danilo Şef’in özel tarifi olan Ratatouille yapmak için kıran kırana rekabet etti. Yarışmacıların kaderini belirleyen bireysel dokunulmazlık oyununun ardından, yarışmanın sıkı takipçileri Ratatouille malzemelerini, yapılışını ve tarifini araştırmaya başladı.

İşte, Ratatouille tarifi ve malzemeleri

Ratatouille nasıl yapılır?

Ratatouille İçin Gerekli Malzemeler:

2 adet domates

2 adet patlıcan

2 adet kara kabak

2 adet yeşil kabak

1 adet soğan

1/4 sarımsak

2 yaprak fesleğen

2 adet biberiye

1 dal kekik

50 gram zeytinyağı

20 gram balsemik

Tuz/biber

Ratatouille Nasıl Yapılır?

Bütün sebzeler slays makinesinde yuvarlak kesip sahana yerleştirin. Sosunu ekledikten sonra 150 derecede, 25 dakika pişirin.

Sos için:

Yukarıda belirtilen sebzeleri 1 santimetre boyutunda yuvarlak kestikten sonra kalan diğer parçaları soğan, sarımsak ve zeytinyağı ile soteleyin ve biraz sebze suyu ilave edip püre haline gelinceye kadar devam edin. Sahanda sebzelerin üzerine 1 kepçe ilave edin ve fırınlayın.

Ratatouille (Ratatuy) nasıl yapılır? Danilo Şef'in dokunulmazlık yemeği Ratatouille tarifi.. ile ilgili etiketler MasterChef ratatouille nasıl yapılır ratatuy nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.