Rasulayn'da bombalı saldırı! Çok sayıda ölü var!

Suriye'nin Rasulayn kentinde yer alan Telhalef kasabada bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken 18 kişi yaralandı.

Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin Suriye Milli Ordusu(SMO) ile birlikte  geçen ay PKK/YPG'den temizlediği Rasulayn kentinin doğusunda yer alan Telhalef kasabasında bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu 4 kişi öldü 18 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 16:20 sularında Rasulayn kentine bağlı Telhalef kasabasında pazar yerinde bomba yüklü araç patlatıldı. Patlama sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü 18 kişi yaralandı.

ŞANLIURFA'YA SEVK EDİLDİLER

Yaralılar Türkiye'den gönderilen ambulanslarla kentteki hastaneye kaldırıldılar. Ağır yaralılar ise Türkiye'ye getirilerek Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldılar.

Olası saldırılara karşı sivillerin araç olan yerlerden uzak durulması istenilirken, yerel asayiş güçleri kente giriş ve çıkışları kapattı. TSK ve SMO güçleri patlamalardan PKK/YPG'yi sorumlu tutuyor.

TSK ve SMO güçleri geçen ekim ayında Rasulayn kentini ve Telhalef kasabasını YPG'den temizlemişti.

Rasulayn'da bombalı saldırı! Çok sayıda ölü var!

Rasulayn'da bombalı saldırı! Çok sayıda ölü var! ile ilgili etiketler TSK Şanlıurfa PKK YPG Suriye bomba Suriye Milli Ordusu Rasulayn
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.