Rasim Öztekin'in 2 ay önce abisini kaybettiği ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren ve kalbi duran 62 yaşındaki usta oyuncu Rasim Öztekin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamamıştı. Ölüm haberinin ardından, usta ismin 2 ay önce de abisi Zeki Bülent Özerk'i kaybettiği ortaya çıktı.

Türk sinemasının usta ismi Rasim Öztekin, pazar günü evinde kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan usta isim, anjiyo olduktan sonra yoğun bakıma kaldırıldı. Dün ise tekrar kalbi duran 62 yaşındaki Öztekin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 AY ÖNCE DE ABİSİ VEFAT ETTİ

Ölümüyle ailesi ve sevenlerini yasa boğan usta oyuncu Öztekin hakkında yürek burkan bir detay ortaya çıktı. 2 ay önce abisinin ölümüyle yıkılan Öztekin, üzüntüsünü sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerle ifade etmişti:

"Sevgili Abimi sonsuza uğurladık. Artık abimsizim... Nurlar içinde yatsın" 

 

Rasim Öztekin'in 2 ay önce abisini kaybettiği ortaya çıktı!

İLK MÜDAHALEYİ EŞİ YAPTI

Tiyatro ve sinemanın usta oyuncusu Öztekin evinde geçirdiği kalp krizi sonrası eşinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmış. Durumunu kötüleşmesi üzerine Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Siyami Ersek Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cevdet Uğur Kocaoğulları öğlen saatlerinde usta oyuncunu son durumuna ilgili yaptığı açıklamada, hayati tehlikesinin devam ettiğini söylemişti. Açıklama sonrası ilerleyen saatlerde sanatçı Rasim Öztekin, hayatını kaybetti.

Rasim Öztekin'in 2 ay önce abisini kaybettiği ortaya çıktı! ile ilgili etiketler ölüm vefat Rasim Öztekin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.