Rasim Öztekin'den Seksenler Fehmi açıklaması!

Rasim Öztekin'den Seksenler Fehmi açıklaması! Yakında ekranlara yeni sezonu ile dönücek olan Seksenler dizisinin sevilen karakteri Fehmi neden yok? Rasim Öztekin ile ilgili detaylı bilgi haberimizde...

TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizsinin merak edilen Fehri karakteri araştırılmaya başlandı. Rasim Öztekin'in canlandırdığı bu karakterin yeni sezonda olup olmadğını araştırdık.

Kısa bir süre önce usta oyuncu Rasim Öztekin, düzenlenen törenle geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli simgelerinden olan kavuğu Şevket Çoruh'a devretmişti.

Seksenler Fehmi neden yok? Rasim Öztekin diziden ayrıldı mı?

SEKSENLER FEHMİ YOK MU? 

Seksenler dizisinin başrol oyuncularından olan Rasim Öztekin, yeni sezonda rol almayacak haberlerine karşı sosyal medyadan cevap verdi. Kalp rahatsızlığı olan usta oyuncu Rasim Öztekin, yeni sezonda da bizlerle birlikte olucak.

Rasim Öztekin'den Seksenler Fehmi açıklaması! - Resim : 2

Rasim Öztekin'den Seksenler Fehmi açıklaması! ile ilgili etiketler Seksenler yeni sezon Fehmi neden yok Rasim Öztekin ayrıldı mı ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.