Rasim Öztekin'den kötü haber

Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Rasim Öztekin geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Öztekin'in tedavisinin devam ettiği hastaneden son dakika açıklaması geldi. Başhekim Prof. Dr. Cevdet Uğur Koçoğulları yaptığı açıklamada Öztekin'in durumunun ciddiyetini koruduğunun belirterek "Hayati tehlikesi sürüyor" dedi.

Usta tiyatro ve sinema sanatçısı Rasim Öztekin pazar günü öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Beykoz Devlet Hastanesi'nde doktorların yoğun çabaları sonucu hayata döndürülmüştü.

Daha sonra İstanbul Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Öztekin burada yoğun bakıma alınıp, yapay kalp destek cihazına bağlandı.

O andan itibaren yaklaşık 24 saattir tedavisine yoğun bakımda devam edilen Rasim Öztekin'in son durumuna ilişkin hastaneden ilk açıklama geldi. 

Sevenlerinin durumunu merak ettiği 62 yaşındaki Rasim Öztekin'le ilgili yapılan ilk açıklama hiç de iç açıcı değil. 

Kadıköy’de bulunan Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cevdet Uğur Koçoğulları yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sayın Rasim Öztekin dün öğle saatlerinde evinde fenalaşması üzerine eşi tarafından ilk müdahalesi yapılarak 112 ekiplerimize haber verilmiş. 

112 ekipleri tarafından yerinde müdahalesi yapılan hasta en yakın Beykoz Devlet Hastanesi’ne götürülmüş. Beykoz Devlet Hastanesi’nde ek müdahaleleri yapılan hastanın kardiyak durumunun stabilleşmemesi üzerine hastanemiz ile kontağa geçildi ve hastanemize getirildi. Dün öğlen saat 15.30 sıralarında hastanemizin acil servisine getirilen, daha önceden kardiyak problemleri nedeni ile tedavi alan hastayı acilen ameliyata aldık.

Rasim Öztekin'den kötü haber

DURUMU CİDDİ HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Ameliyathanede yapay kalp destek cihazı, geçici kalp destek cihazı ekmo dediğimiz cihazı bağladık. Ekmo cihazı eşliğinde hastayı koronel anjiyografi ünitemize aldık. Koronel anjiyografi ünitesinde tıkanmış olan damarına da stent uygulaması yapıldı. Hasta bu haliyle yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda şu an ekmo cihazı, intraortik balon desteğiyle entübe olarak takip edilmekte. Hastanın hayati tehlikesi bulunmakta ve durumu ciddiyetini korumaktadır.”

 

Rasim Öztekin'den kötü haber ile ilgili etiketler Rasim Öztekin Kalp Krizi siyami ersek Prof. Dr. Cevdet Uğur Koçoğulları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.