Rasim Ozan'dan Mevlana ve Mevleviliğe saygısızlık!

Daha önce Boşnaklarla ilgili sarf ettiği sözler nedeniyle Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programından ayrılmak zorunda kalan Rasim Ozan Kütahyalı bu kez de Mevlana'nın manevi şahsiyetinde Türk tasavvufunun öncü kurumlarından mevlevilikle alenen dalga geçti. Bir süre önce, Beyaz TV'de yeniden program yapmaya başlayan Kütahyalı'nın saygısızlığı tepki çekerken, kanalın sahibi Gökçek Ailesi'nin Kütahyalı'nın bu saygısızlıklarına daha ne kadar göz yumacağı merak konusu oldu

Fenerbahçe'nin Konyaspor'a evinde 2-0 kaybettiği Süper Lig maçının ardından Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'dan skandal bir paylaşım geldi.

Daha önce Boşnaklarla ilgili sözleri nedeniyle programdan ayrılmak zorunda kalan Rasim Ozan Kütahyalı bu toplumun değerlerine ne kadar yabancı olduğunu bir kez daha gösterdi. 

Sarı lacivertli takımın mağlubiyeti ile dalga geçmeye çalışan Kütahyalı, daha önce stüdyoya  Konya ile özdeşleşmiş olan Mevlevilerin kıyafeti ve çalıyormuş gibi yaptığı bir ney ile girdiği görüntüleri sosyal medyadan yeniden paylaştı. 

Sosyal medyada bir kullanıcı bu skandal paylaşıma tepki göstererek, Melih Gökçek ve kanalın sahibi Osman Gökçek'e; "Ne kadar sessiz kalacaksınız" sorusunu yöneltti.Rasim Ozan'dan Mevlana ve Mevleviliğe saygısızlık!

ROK ve Beyaz TV'ye sosyal medyada gösterilen tepkilerden bazıları şöyle:

Rasim Ozan'dan Mevlana ve Mevleviliğe saygısızlık! - Resim : 2

Rasim Ozan'dan Mevlana ve Mevleviliğe saygısızlık! ile ilgili etiketler Beyaz TV Rasim Ozan Kütahyalı Mevlana Beyaz Futbol mevlevilik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.