"Rasim Ozan sen FETÖ sevdalısıydın..."

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, % 100 Futbol programında Türk futbolundaki FETÖ'cülere ilişkin açıklamalarda bulundu. Dilmen'in hedefinde Osman Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' programında futbol yorumları yapan Rasim Ozan Kütahyalı vardı. Kütahyalı'nın FETÖ sevdalısı olduğunu belirten Dilmen, Boşnaklarla ilgili sözlerini hatırlatarak, "İzleyenler Cumhurbaşkanı’na yazıyor. Cumhurbaşkanı duyarsa saniye tutmaz orada." dedi.

Rıdvan Dilmen, Türk futbolundaki kirliliğe ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Türk futbolunda temiz eller operasyonu yapılması gerektiğini savunan Dilmen'in hedefindeki isimlerden biri de Boşnaklarla ilgili sözleri sebebi ile uzun süre ekranlardan uzak kalan Rasim Ozan Kütahyalı'ydı.

Kütahyalı'nın Boşnaklarla ilgili sözlerine rağmen Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'e ait Beyaz TV'de ekrana çıktığını hatırlatan Dilmen, "Kime yazıyor, kime yazıyor. İzleyenler AK Parti'ye yakın bir kanal olarak gördüğü için Cumhurbaşkanına yazıyor. Cumhurbaşkanı duyarsa saniye tutmaz orada" ifadelerini kullandı. 

Dilmen'in Kütahyalı ile ilgili sözleri şöyle:

“Gelelim Rasim Ozan Kütahyalıya. Rasim Ozan Kütahyalı, sen şike sürecinde FETÖ sevdalısıydın. Boşnaklar meselesi var, biz niye tepki göstermedik ona. İlle konuşmak için Boşnak mı olmalı. Şimdi Osman Gökçek’in Melih Bey'in Beyaz TV'sine çıkıyor. Kime yazıyor, kime yazıyor. İzleyenler AK Parti'ye yakın bir kanal olarak gördüğü için Cumhurbaşkanına yazıyor. Cumhurbaşkanı duyarsa saniye tutmaz orada. Sen bizim Boşnak kardeşlerimize nasıl öyle konuşursun der. Sizler Türk sporunun mikrobusunuz" ifadelerini kullandı.

"Rasim Ozan sen FETÖ sevdalısıydın..." ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Beyaz TV Melih Gökçek Rasim Ozan Kütahyalı osman gökçek boşnak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.