Rasim Ozan Kütahyalı'dan küfürlü paylaşım! Bu sefer hedefte o isim vardı...

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray - Alanyaspor karşılaşmasında sarı-kırmızılıların 9 kişi kalıp beraberlikle ayrıldığı müsabakada hakem kararları ile ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor. Yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı da maçın hakemi Ali Palabıyık eleştirenler arasındaydı. Kendi sosyal medya medya hesabından yaptığı küfürlü paylaşımla ise herkesi şaşkına çevirdi.

Süper Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray sahasında Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Sarı - kırmızılı ekip 2-0 öne geçtiği maçta 9 kişi kaldı ve skoru koruyamadı. Karşılaşmanın ardından hakem Ali Palabıyık'ın verdiği kararlar sebebiyle sporseverler sosyal medyayı birbirine kattı. 

HAKEM ALİ PALABIYIK'IN KARARLARI ÇOK KONUŞULDU

Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık için sosyal medyada çok büyük tartışmalar çıkarken mücadeledeki hakem kararlarının sonuca doğrudan etki ettiği söylenmekteydi.

RASİM OZAN KÜTAHYALI TÜM TAKİPÇİLERİNİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Spor Yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray - Alanyaspor karşılaşmasının hakemi Ali Palabıyık ile ilgili olarak yaptığı küfürlü paylaşım ile gündem yarattı. Bir kısım sporsever Rasim Ozan Kütahyalı'yı yerden yere vururken bir kısım ise ünlü spor yorumcusuna destek mesajları yayınladı.

İŞTE O SÖZLER:

''Sen o düdüğünü asacaksın Ali Palabıyık… O düdüğü ister seve seve asacaksın ister s… s… asacaksın Ali Palabıyık… Eğer bu ülkede Galatasaray diye bir kulüp varsa o düdük asılacak… Gerekirse Galatasaray ligden çekilmeyi bile düşünmeli.''

İŞTE O PAYLAŞIM:

Rasim Ozan Kütahyalı'dan küfürlü paylaşım! Bu sefer hedefte o isim vardı... ile ilgili etiketler Galatasaray Alanyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Ali Palabıyık Rasim Ozan Kütahyalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.