Rasim Ozan Kütahyalı’dan iğrenç sözler

Dini hassasiyetler üzerinden toplum mühendisliği haberlerine bir yenisi daha eklendi. Rasim Ozan Kütahyalı din adamlarını rencide edecek, onları toplumun gözünde küçük düşürecek paylaşımıyla tepki çekti. Daha önce televizyon ekranlarından Boşnaklar için ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan ROK şimdi de çektiği TikTok videosuyla iğrenç bir paylaşıma daha imza attı.

Rasim Ozan Kütahyalı, kahkahalar eşliğinde çektiği ahlaksız videosunda, "Ahmet Çakar hastalanmıştır. Ona pamuğu ben tıkayacağım. Vasiyet etti. Yapacağım bir şey yok. Pamuğu tıkamak zorundayım" dedi. Daha önce de yorumcu olduğu televizyonda söylediği Boşnaklar hakkındaki çirkin ifadeler yüzünden ekrandan uzaklaştırılıp çalıştığı gazetede yazılarına son verilen ROK, bu kez de din adamlarını rencide edecek bir paylaşımda bulundu.

Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapan Rasim Ozan Kütahyalı, TikTok'ta yayımlanan "Ahmet Çakar hastalanmıştır" ifadesiyle paylaşılan videosunda şu ifadeleri kullandı:

"Çok üzgünüz Ahmet hocayı kaybettik. Yarın Şakirin Cami'nde kılınacak namazdan sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedeceğiz. Lütfen sevenler gelsin, bütün hakem camiası gelsin. Vasiyeti gereği ona pamuğu ben tıkayacağım. Vasiyet etti. Yapacağım bir şey yok. Pamuğu tıkamak zorundayım."

Boşnaklar, ağza alınmayacak hakaretleri nedeniyle Kütahyalı'ya dava açmıştı. Son skandalından sonra din adamlarının nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.

Rasim Ozan Kütahyalı’dan iğrenç sözler ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Ahmet Çakar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.