Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'ya 'müsilaj' benzetmesi

Nagehan Alçı ile canlı yayında polemik yaşayan Ümit Kocasakal'a yanıt Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan geldi. Alçı ise eşinin "Bunlar köpeğimiz" sözlerini kınadığını belirterek tartışmayı yatıştırmaya çalıştı. Ancak Kocasakal, Twitter hesabından Kütahyalı çiftiyle ilgili zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Rasim Ozan Kütahyalı, dün gece Habertürk programına katılan eşi Nagehan Alçı ile yayın esnasında tartışma yaşayan hukukçu Ümit Kocasakal'a yönelik çok sert ifadeler kullandı.

Kütahyalı, program devam ederken Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ekranda sahte Atatürkçülük şovu yapıp sonra Adnan Oktar'ın, PKK'lıların ve FETÖ'cülerin avukatlığını yaparak milyon dolarları indiren bu tipler bize faydalı. Kabaca ifade edeyim: Bunlar bizim köpeğimiz" dedi.

Nagehan Alçı ise eşinin bu sözlerini kınadığını belirten bir paylaşım yaparak üzgün olduğunu ifade etti.

KOCASAKAL'DAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Ancak Alçı'nı durumu yatıştırma çabası sonuç vermedi. Kocasakal, Twitter hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

"ASIL MÜCADELE EDİLMESİ GEREKEN BU TÜR “SALYA” LAR"

"Onca rezillikten sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi halen konuşma cesareti gösterebilen Nagehan Alçı’ya FETÖ’nün Ergenekon kumpasları dönemindeki ödenmemiş faturaları hatırlatmam, Ulu Önder'e bağlılığımız anlaşılan hem kendisinin hem de eşi R.O.K’nın kimyasını bozmuş." diyen Kocasakal, Kütahyalı çiftini deniz salyasına benzeterek şunları söyledi:

"Öyle bozmuş ki bay R.O.K tam da kendisinden beklenen üslup ve seviyede bana saldırmış. Marmara’daki deniz salyası (musilaj) önemli. Ama asıl mücadele edilmesi gereken bu tür “salya” lar ve salyalılar! Bu bir sosyal musilaj."

"ARŞİV ORADA..."

Kütahyalı'nın Boşnaklara yönelik çirkin sözlerini anımsatan Kocasakal, "İnsanda biraz yüz olur. Ben hayatta kimsenin kontenjanında olmadım, karşıtlık veya yandaşlık üzerinden hareket etmedim. Doğru veya yanlış hep inandıklarımı savunup söyledim. Çizgim de belli. Kimin ne söylediğinden ziyade kendime olan inancım ve saygım önemli. Böyle yaşadım böyle öleceğim. kimin kimlerin hizmet ve emrinde olduğu, kimlerin ”köpekliğini” yaptığı, kimlerin FETÖ’ye ve PKK’ya hizmet ettiği, hangi “rol” lere soyundukları ortada. FETÖ kumpasları ve açılım rezilliğinde bu ikilinin (tencere ve kapak) yapıp söyledikleri de ortada. Arşiv orada." diye yazdı.

TAM TENCERE VE KAPAK DEĞİL Mİ? DAHA NE REZİLLİKLER VAR.

"Biz, FETÖ kumpaslarına direnip, Fetö hakimlerine hukuku hatırlattığımız için yargılanırken, Barodaki odam FETÖ tarafından kurşunlanırken, darbe gecesi herkesin sinip beklediği ortamda gece 01'de resmi internet sitemizden darbeye karşı bildiri yayınlarken bunlar ne yapıyordu?" sorusunu yönelten Kocasakal, sözlerinin devamında Kütahyalı'nın FETÖ'yü övdüğü bazı söylemlerini ve yazılarını hatırlattı.

Daha sonra Alçı'ya yüklenen Kocasakal, "Asker eşlerine yönelik “Bizim askerlerin eşleri ve sevgilileri de güneydoğudaki gaziler için marif takvimine soyunsun” sözlerine ne demeli? Tam tencere ve kapak değil mi? Daha ne rezillikler var. Arşiv ve musilaj geniş. Tefrika olur." açıklamasında bulundu.

KİMLER TARAFINDAN KORUNUP KOLLANIYORLAR?

"Bay R.O.K’nın bizzat ikrar ettiği “Muhterem Hoca” sına bağlılığı ve hizmetleri ortadayken, halen kimler tarafından korunup kollandığı da merak konusu." diyen Kocasakal paylaşımlarını şöyle sürdürdü:

"Bu ikilinin, tamamen maksatlı ve kurgulu olarak saldırı, yalan ve hezeyanlarını ciddiye ve dikkate alıp da bunun üzerinden şahsıma haksızca ithamlarda bulunanlara da sadece üzüntülerimi bildiririm. Canınız sağolsun ancak lütfen tuzağa düşmeyiniz. Bunlar gibiler birisiyle ilgili kötü bir şey söylüyorsa bu iyidir! Asıl iyi bir şeyler söylerlerse bu düşündürücü olur. Bunlarla göğüs göğüse çarpışmayı sonuna kadar sürdüreceğim, yalnız kalsam bile.

Bu arada yargıyı bir de bu tür "musilajlarla" meşgul etmenin de anlamı ve gereği yok. Değmez. Tarih ve kamu vicdanı, büyük Türk Milleti herkesle ilgili hükmünü verir, ödenmemiş faturalar da bir gün mutlaka ödetilir, tahsil edilir. Ama kin ve öfkeyle değil, hukuk ve adaletle."

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'ya 'müsilaj' benzetmesi ile ilgili etiketler Ümit Kocasakal Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı Habertürk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.