Rasim Ozan Kütahyalı: Nagehan beni evden kovdu!

Rasim Ozan Kütahyalı, Habertürk yazarı eşi Nagehan Alçı ile Twitter’da yaşadığı tartışmanın perde arkasını ilk kez anlattı. Kütahyalı bu tartışma sonrası evden kovulduğunu itiraf ederek, “Benim tiyatro bulduğum bir kavga vardı. Daha sonra kavga ettik. ‘Evden git’ dedi. İzmir’e gittim” dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı, Haber Global’de yayınlanan Buket Aydın’ın sunduğu ‘Tarafını Seç’ programına konuk oldu.

Kütahyalı, sosyal medyada eşi ile tartışma yaşamasına neden olan televizyon polemiğinin ardından evlerinde yaşanan gerilimi ilk kez anlattı.

Canlı yayında Ümit Kocasakal'ın Alçı'ya yönelik sözleri üzerine sosyal medyada yaptığı paylaşıma eşinin sert tepki gösterdiğini belirten Kütahyalı, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Bir kere biz Twitter’dan da kapıştık, birbirimize girdik. O gün işte benim bahsettiğim tipte, benim tiyatro bulduğum bir tartışma vardı. Tiyatro buluyorum çünkü adam bizim emrimizde. Orada muhalif rolü oynayıp bir şey yapıyor. Ben kızdım, atmamalıydım o tweetleri. Özür diliyorum canlı yayında. Nagehan’a da terbiyesizlik yaptı. Orada biraz şeyim tuttu, ataerkillik olabilir. Yani orada eşime yapılan saygısızlık. Saygısızlığı yapan adam muhalif değil, bizim kontrolümüzde, emrimizde bir adam. Şimdi onu görünce insan, diyor ‘bir dakika kardeşim, tiyatro oyna da bize bunu yapma"

“BENİ EVDEN KOVDU”

Aydın’ın “Sonra kavga ettiniz mi?” sorusuna ise Kütahyalı, “Ne kavga, ne kavga ettik. Çok kızdı bana. Çok haklıydı” dedi. Daha sonra ise “Size ‘Evden git’ dedi mi?” sorusuna ise “Evet, itiraf ediyorum. İzmir’e gittim. Vallahi beni kovdu. Bizim İzmir’de Göztepe’de bir evimiz var. Gittim, vatanım memleketime yerleştim. 3 gün sonra döndüm. O günden sonra tweet falan atmıyorum zaten” dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı: Nagehan beni evden kovdu! ile ilgili etiketler Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı Twitter Buket Aydın Habertürk Yazarı tarafını seç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.