Rasim Ozan Kütahyalı kimdir?

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında dün gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şaka sonrası iğrenç bir söz söyledi. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak saksosu" olarak nitelendirdi. Kütahyalı'nın ırkçı ve belden aşağı "Kusturmalı Boşnak saksosu" lafı izleyenleri şoke ederken sosyal medyada Boşnaklardan ifadelere tepki yağdı. Rasim Ozan Kütahyalı kimdir ve kaç yaşındadır? Hangi gazetede yazıyor? Detaylar haberimizde...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında dün gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şaka sonrasında akıllara durgunluk veren bir söz söyledi. Beyaz futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı 'ya ilaçlı gazoz içirdiler. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak saksosu" olarak nitelendirdi. Kütahyalı'nın bu lafı izleyenleri şoke ederken sosyal medyada Boşnaklardan ifadelere tepki yağdı. Gazozu içen Kütahyalı fenalaşarak programı terk etti. Rasim Ozan Kütahyalı kimdir ve kaç yaşındadır? Hangi gazetede yazıyor? Detaylar haberimizde...

5

RASİM OZAN KÜTAHYALI KİMDİR?

Rasim Ozan Kütahyalı, 30 Nisan 1981 tarihinde İzmir‘de doğmuştur. Eğitim hayatı ve çocukluğu İzmir’de geçti. Büyük dedesi Kütahya‘dan İzmir‘e gelmiş. Babası mühendis, annesi öğretmendir. İzmir 60.Yıl Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul’a gidip Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okudu 2. Sınıftan

Amcası Önder Kütahyalı, uzun yıllar Cumhuriyet gazetesinde müzik yazarlığı yapmıştır.

Basında yayınlanan ilk yazısı 12 Kasım 2007’de çıktı. “Taraf” gazetesinin yorum sayfasına yazılar göndermeye başladı. Yazıları bir süre sonra oldukça ses getirdi ve Taraf’tan köşe yazarlığı teklifi aldı. Bu teklifi kabul eden Kütahyalı, 10 Ağustos 2008’ten itibaren Taraf gazetesinde yazmaya başladı.

2002 yılında Sinan Çetin‘le tanıştı. Bu tanışmanın ardından Sinan Çetin‘in yapım şirketi Plato Film’de çalışmaya başladı. Sinan Çetin’in firması Plato Film’de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. 10 Ağustos 2008’den itibaren Taraf gazetesi yazarı oldu.

2

2011 yılının Haziran ayına kadar Taraf gazetesi yazarlığı yaptı. 2011 yılının Haziran ayında Takvim gazetesinde köşe yazarlığına geçti,

2013 yılının Haziran ayında Sabah gazetesinin Pazar ekinde köşe yazarlığı yapmak üzere yer değiştirdi.

Aralık 2008’den Nisan 2009 tarihine kadar Kanal T’de ana haber yorumculuğu yaptı ve aynı kanalda Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 tarihinde Kanal T’den ayrıldı ve yayın danışmanı olarak CNN Türk‘de çalışmaya başladı. “Reha Muhtar ile Çok Farklı” programının danışmanlığını yaptı.

Kanaltürk’te yayınlanan Aralık 2009’dan itibaren Ters Cephe ve Mayıs 2010’dan itibaren de Beyaz TV‘de yayınlanan Dinamit ve Derin Futbol programlarında yorumculuk yapmaktadır.

Rasim Ozan Kütahyalı, 27 Aralık 2010’da gazeteci Nagehan Alçı (d.13 Nisan 1977) ile evlendi. 7 Temmuz 2013 tarihinde Birinin ismi Betül kızları oldu.

4

RASİM OZAN KÜTAHYALI'NIN ÖZEL HAYATI

Babası mühendis, annesi öğretmen olan Rasim Ozan Kütahyalı, İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul’da gidip Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okumaya başladı, fakat ikinci sınıftan ayrıldı. Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı ile evli olup Betül Yasemin ve Ayşe Ela adında ikiz kızları vardır.

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın, katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Mahkeme, duruşmaya gelmeyen Kütahyalı hakkında zorla getirme kararı çıkardı.

BEYAZ TV'DEN NEDEN KOVULDU?

Derin Futbol programının açılışında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ertem Şener, "Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık" dedi.

SABAH'TAN DA KOVULDU

Yaşanan gelişmeler nedeniyle Rasim Ozan Kütahyalı'nın Sabah gazetesindeki köşe yazılarına da son verildiği öğrenildi.

Rasim Ozan Kütahyalı kimdir? ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV kimdir kaç yaşındadır
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.