Rasim Ozan Kütahyalı, Gökçekler için 2013'te neler yazmış

Rıdvan Dilmen’in çok ses getiren açıklamalarının ardından gözler spor camiasına çevrildi. Bir çok ismin eski paylaşımları adeta mercek altına alındı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın 2013 yılında Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek ile ilgili yaptığı bir paylaşım ise en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

NTV’de Yüze Yüz Futbol programında konuşan eski milli futbolcu ve televizyon yorumcusu Rıdvan Dilmen’in, Beyaz TV ekranlarında Boşnaklara hakarette bulunan Rasim Ozan Kütahyalı hakkındaki FETÖ sözleri sonrası dikkat çeken bir mesaj sosyal medyada yeniden dolaşıma sokuldu. 

Dilmen programda "Gelelim Rasim Ozan Kütahyalı'ya. Sen 3 Temmuz sürecinde FETÖ sevdalısıydın. İsmail Er, FETÖ sevicisi İsmail Er. Senin gibi adamlar hapishanede şimdi. Sayın Bakan, bu arkadaş sizi o makama getiren Sayın Cumhurbaşkanına hakaret eden adam, dalga geçen adam. Sizin bu arkadaşla İstiklal'de yürümeye hakkınız yok. Boşnak kardeşlerimize en ağır hakareti yapan ROK, Gökçek'lerin kanalına çıkıyor. AKP'ye yakın olduğu için Cumhurbaşkanı'na yazıyor. Cumhurbaşkanı duysa saniye tutmaz" ifadelerini kullanmıştı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Gökçekler için 2013'te neler yazmış

Rıdvan Dilmen’in, Kütahyalı hakkındaki sözlerinin ardından, Kütahyalı’nın 2013’te Twitter’dan yaptığı bir paylaşım yeniden dolaşıma sokuldu.

Kütahyalı, paylaşımında şu an kanallarında ekrana çıktığı Gökçekler hakkında “Melih ve Osman Gökçek kadar Hocaefendi’yi sevmek konusunda duyarlı insanlar yoktur… Fitneci alçaklar sert kayaya çarptı” ifadelerini kullanmıştı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Gökçekler için 2013'te neler yazmış ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Rasim Ozan Kütahyalı FETÖ Melih Gökçek osman gökçek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.