"Ona cehennemi yaşatacağım!"

Habertürk TV'de eşi Nagehan Alçı'nın CHP'li milletvekili tarafından söylemediği sözlerle suçlanması Rasim Ozan Kütahyalı'yı çileden çıkardı! Kütahyalı, eşini koruma kalkanına alarak, "Eğer bir daha Nagehan’ın söylemediği sözlerden ötürü kalleşçe bir saldırı olursa bu namertliği kim yapıyorsa ona cehennemi yaşatacağıma yemin ederim" ifadelerini kullandı

Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünde ekranlara gelen Türkiye'nin Nabzı programı gergin anlara sahne oldu.

Programın konuklarından CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un Habertürk yazarı Nagehan Alçı hakkındaki sözleri üzerinde stüdyoda soğuk rüzgarlar esti.

FETÖ polemiği sırasında söz dönüp dolaşıp "Zekeriya Öz'ün heykeli dikilmeli" cümlesine geldi. CHP’yi FETÖ’ye destek olmakla suçlayan Nagehan Alçı’ya yanıt veren CHP’li Erol şu ifadeleri kullandı;

"Türk Silahlı Kuvvetleri çökertilirken FETÖ'yü methedenler, methiye yazanlar bu kadar basit mi? Dün böyle söyle bugün böyle söyle bu nasıl bir iş, böyle bir şey olamaz. O gün ‘Zekeriya Öz'ün heykeli dikilmeli’ diyenler bugün bunları konuşamaz."

SİNİRLER GERİLDİ

Sözlü sataşmaların artması üzerine araya giren Didem Aslan Yılmaz gerginliğe son verdi. Stüdyoda gerilim sonlansa da tartışma sona ermedi.

Nagehan Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı, Alçı'ya yönelik sözlere sosyal medya üzerinden çok sert tepki göstererek CHP'li vekile yüklendi.

"Ona cehennemi yaşatacağım!"

"Zekeriya Öz'ün heykeli dikilmeli" cümlesinin kendisine ait olduğunu hatırlatan Kütahyalı şu açıklamaları yaptı;

"Lütfen şu ödleğe bakın. Yayında benim sözlerimi alıntılayıp namertçe Nagehan’a iftira atıyor ve öküz gibi bağırıyor. Bir kadına kalleşçe saldırıyor. O sözleri Nagehan değil ben söyledim. Didem bunu hatırlatınca da “Ben Rasim Bey’i kast etmedim” diye korkup kaçıyor.

“Zekeriya Öz’ün heykeli” sözünü Nagehan söylemedi. 2009’da ben söyledim. Yüzüme karşı yüreğiniz yetiyorsa hesabı bana soracaksınız. Eğer bir daha Nagehan’ın söylemediği sözlerden ötürü kalleşçe bir saldırı olursa bu namertliği kim yapıyorsa ona cehennemi yaşatacağıma yemin ederim"

"Ona cehennemi yaşatacağım!" - Resim : 2

 

 

 

"Ona cehennemi yaşatacağım!" ile ilgili etiketler CHP Habertürk Rasim Ozan Kütahyalı Nagehan Alçı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.