Rasim Ozan Kütahyalı'nın 31 sevgisi

Daha önce Boşnaklar hakkında edep sınırlarını aşan skandal yorumlarda bulunan ve ekranlara çıkamayan Rasim Ozan Kütahyalı, bu kez de 31 esprisiyle gündeme gelmeye çalıştı. İşte ROK'un o paylaşımı...

Rasim Ozan Kütahyalı uslanmıyor... Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programda yorumculuk yapan Güneş'in Galatasaraylı yazarı, yine canlı yayında RTÜK sınırlarını ihlal edecek söylemelerde bulundu.

Reyting için her şey mübah zihniyetiyle hareket eden Kütahyalı, Twitter hesabından "Harika bir video sizi bekliyor Beyaz Futbol YouTube kanalında... İyi seyirler" şeklinde bir paylaşım yaptı.

 

G.Saray'ın yeni transferi Mostafa Mohamed'in 31 numaralı formayı giymesini diline dolayan Kütahyalı, Mısırlı futbolcunun bu tercihini eleştirmişti. Paylaştığı videoda bunun için özür dileyen televizyon insanı "Tüm 31 severlerden özür diliyorum. Söz sanatıdır bu, 31'e devam" diyerek cinsellik çağrışımlı sözleriyle izleyenleri güldürmek istedi! 

Daha önce de canlı yayında skandal sözlere imza atan Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnaklar hakkında yaptığı seviyesiz yorumlar nedeniyle uzun süre ekrana çıkamamıştı. 

Rasim Ozan Kütahyalı'nın 31 sevgisi

Rasim Ozan Kütahyalı'nın 31 sevgisi ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.