Rashel Kolaneci kimdir?

Rashel Kolaneci, sosyal medyada Instagram ve TikTok paylaşımları dışında Kickboks kariyeri ile de adından sıkça söz ettirmektedir. Rashel Kolaneci gerçekte kimdir? İşte, Rashel Kolaneci’nin hayatı ve biyografisi…

Rashel Kolaneci, TikTok ve Instagram paylaşımlarının yanında gündem olmanın dışında uzunca bir süre Kickboks ile de ilgilenmiştir. Güzelliği ile herkesten büyük övgüler alan ve hayranlarını paylaşımları ile mutlu eden Rashel Kolaneci, sosyal medyada “Raimus” lakabını kullanmaktadır.

Rashel Kolaneci Kimdir?

Rashel Kolaneci, 22 Haziran 1995 tarihinde Arnavutluk’ta dünyaya gelmiştir. Kickboks şampiyonu olan Kolaneci ayrıca 2019 senesinde yayınlanan Falco adlı komedi filmindeki rolüyle adından söz ettirmiştir. Televizyon sunuculuğunun yanında sporcu ve oyuncu olarak kariyer yapan güzel isim TV şovlarının yanında filmleri ile de çok konuşulmaktadır.

Son dönemde TikTok modasına kendisini kaptıran Rashel Kolaneci, geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Worldwide Marketing Company ile çalışmakta olan Kolaneci, Colorsuper adlı kendi giyim markası ile ilgi çekerken 100 doları aşan ürünlerde ücretsiz uluslar arası nakliye yapmaktadır.

Rashel Kolaneci

Haftalık Erm Mamaqi’nin Xing With Ermalin şovundan sonra ülkesi Arnavutluk’ta en çok konuşulan isimlerinden olan Kolaneci, sosyal medya hesabından paylaştığı kliplerle de çok büyük takipçi sayısına ulaşmıştır.

27 yaşında olan Rashel Kolaneci, Instagram’da @rashelkolaneci hesabını kullanmaktadır. 1.65 cm boyunda olan Kolaneci, 57 kilo ve burcu Yengeçtir.

Gerçek adı: Rashel Kolaneci
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1995 (27 yaşında)
Nereli: Arnavutluk
Burcu: Yengeç
Boy: 1.65 cm
Kilo: 57 kg
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Kahverengi
Medeni Hali: Bekar

Rashel Kolaneci kimdir? ile ilgili etiketler Rashel Kolaneci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.