Rapçi Young Dolph vurularak öldürüldü

Young Dolph olarak tanınan Amerikalı rap yıldızı Adolph Robert Thornton Jr, bir dükkandan kurabiye aldığı sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu 36 yaşında hayatını kaybetti.

Genç rap şarkıcısı cinayete kurban gitti. Olayın, Memphis, Tennessee’deki bir kurabiye dükkanında meydana geldiği belirtildi.

KURABİYE DÜKKANINDAYKEN SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

“Makeda’s Butter Cookies” dükkanının sahibi Maurice Hill’in yaptığı açıklamaya göre, kurabiye almak için dükkana giren Dolph, dükkana aracıyla yanaşan kimliği belirsiz saldırgan tarafından silahla vurularak öldürüldü. Bir başka görgü tanığı ise bir aracın dükkana yanaşıp, penceresinden ateş açtığını ifade etti.

Rapçi Young Dolph vurularak öldürüldü

2016’da Billboard 200 listesinde 49 numaraya kadar yükselen “King of Memphis” albümüyle müzik dünyasına giren rapçi, birkaç hafta önce New York’ta düzenlenen “Rolling Lous” festivalinde sahne almıştı.

Rapçi Young Dolph vurularak öldürüldü

(Ajans Bizim)

Rapçi Young Dolph vurularak öldürüldü ile ilgili etiketler cinayet Young Dolph Adolph Robert Thornton Jr silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.