Rangers Galatasaray maçı Teve2 nasıl izlenir?

Rangers Galatasaray maçı Teve2 nasıl izlenir? UEFA Avrupa Ligi play off turunda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Glasgow Rangers ile karşılaşıyor. İşte, Teve2 uydu frekans bilgileri...

UEFA Avrupa Ligi play off turunda Rangers ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. 1 Ekim 2020 Perşembe günü saat 21.45’te başlayacak olan Rangers Galatasaray maçı D Sport Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

İskoç temsilcisi Rangers bu sezonki Avrupa heyecanında ilk turda Lincoln Red takımını 5-0, bir sonraki turda ise Willem II takımını 4-0 ile geçerek bir üst turda yer aldı. Galatasaray ise ilk turda Neftçi Bakü takımını 3-1, bir sonraki turda ise Hajduk Split takımını 2-0 ile geçerek adını bir üst tura yazdırdı.

Tek maç eleme usulüne göre seyircisiz oynanacak müsabakada turu geçecek takım bu sezon Avrupa Ligi’nde gruplara kalma başarısı gösterecek.

Rangers Galatasaray maçı Teve2 nasıl izlenir?

42 ⁰ DOĞU (SD) 12034 V (DİKEY) SYMBOL RATE 27500 FEC.5/6

42 ⁰ DOĞU (HD) 12245 H (YATAY) SYMBOL RATE 27500 FEC.5/6 Modülasyon DVB S2-8PSk

Teve2 kaçıncı kanalda?

D-Smart: 21. kanal
Digiturk: 54. kanal
Tivibu: SD yayını 356. kanal, HD yayını ise 62. kanal
Turkcell TV+: 32. kanal
Türksat Kablo TV: 32. Kanal

Rangers Galatasaray maçı Teve2 nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Galatasaray Rangers Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.