"Randevu vermeyip şova sebep olan TÜİK’i kutluyorum!!!"

Türkiye bugün yine sıra dışı görüntülere sahne oldu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kendisine randevu vermeyen TÜİK'in kapısına dayandı, ancak kapı açılmadı. Sabah yazarı Dilek Güngör ise ortaya çıkan bu görüntüler nedeniyle TÜİK yönetimini suçladı...

Türkiye İstatistik Kurumu’nun enflasyon rakamlarını açıklamasının hemen ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile TÜİK’in kendisine randevu vermediğini ifade ederek, “Saat 11.00’de geliyorum, haberiniz olsun” duyurusunda bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet daha sonra TÜİK’e gitti. Ancak CHP lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler TÜİK’e randevuları olmadığı gerekçesiyle alınmadı!

Bu olay üzerine, TÜİK önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlu ise, "Bu kurum enflasyon verilerini açıklıyor. Bu rakamlar güven vermiyor. Bütün vatandaşlara seslenmek istiyorum. Enflasyon gerçekten bunların iddia ettiği gibi mi?" ifadelerini kullandı.

"ŞOVA SEBEP OLDULAR..." ÇIKIŞI

Yaşananlara Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör'den ise farklı bir tepki geldi. Eleştiri oklarını TÜİK yöneticilerine yönelten Güngör, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na randevu vermeyerek kapıdaki şova sebep olan TÜİK’i kutluyorum!!!" dedi.

 

"Randevu vermeyip şova sebep olan TÜİK’i kutluyorum!!!" ile ilgili etiketler TÜİK CHP dilek gungor Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.