Randevu alamayan hastaları ilgilendiren karar: Hastanelerden randevu alma zorunluluğu ortadan kalktı

Son dönemde hastanelerde muayene için randevu alınamaması nedeniyle artan şikayetler sonrası yeni bir karar çıktı. Hastanelere gönderilen talimatla hastaların randevu alma zorunluluğu ortadan kalktı

Kovid-19 nedeniyle hastanelerde muayene sürelerinin uzaması, vatandaşların randevu alamamasına sebep oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iletilen bu sorunun çözülebilmesi için kurmaylarına çalışma yapmaları talimatını vermişti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu sosyal medyadan yazıyı paylaşarak "Covid tedbirleri sebebiyle randevu ile yapılan hasta muayene işlemleri sağlık bakanlığının geçen ay yayımlanan yazısı ile randevulu/randevusuz olarak yeniden düzenlenmiştir. Artık randevu almakta zorlanan vatandaşlarımız randevusuz olarakta muayene olabileceklerdir." dedi.

Randevu alamayan hastaları ilgilendiren karar: Hastanelerden randevu alma zorunluluğu ortadan kalktı

Randevu alamayan hastaları ilgilendiren karar: Hastanelerden randevu alma zorunluluğu ortadan kalktı ile ilgili etiketler Hastane randevu hasta talimat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.