Rampada kayan araç dehşet saçtı! Önce otomobile ardından duvara çarptı!

İstanbul Arnavutköy'de iddiaya göre el freni çekilmeden park edilen araç yokuş aşağı kaydı. Rampadan kayan otomobil önce park halindeki otomobillere, ardından bir iş yerinin duvarına çarparak durdu. Kameralara yansıyan dehşet anlarında otomobili son anda fark eden bir kişinin aracın altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu görüldü.

Dün öğlen saatlerinde İstanbul'un Arnavutköy'deki İslambey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Bağcılar’da yaşayan Sedat Özeren bir iş için geldiği Arnavutköy'de dik yokuşa park ettiği araç dehşet saçtı. Bakımlarının yeni yapıldığını ve el frenini çekmeyi unutmadığını iddia eden Özveren, mahalleden biri komplo kurmuş olabilir dedi.

ÖNCE BAŞKA OTOMOBİLE ARDINDAN FABRİKA DUVARINA ÇARPTI

Henüz bilinmeyen bir nedenle dik yokuştan kayan otomobil, önce başka otomobile ve dükkana, daha sonra bir fabrika duvarına çarparak durabildi. Rampa aşağı hızla geri bir şekilde kayan aracın üzerine doğru geldiğini gören bir vatandaş ise koşarak olay yerinden kaçtı. Şahsın kaçmasının ardından saniyeler içerisinde yola çıkan otomobil, fabrikanın duvarına çarparak durdu. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Rampada kayan araç dehşet saçtı! Önce otomobile ardından duvara çarptı!

"MAHALLEDEN BİRİ BİZE KOMPLO MU KURDU ANLAMADIK"

Otomobil sürücüsü Sedat Özeren, “Biz aracımızı aldık yukarıya park ettik, önce direğe çarptı, sonra bir dobloya çarptı, araba yukarıda pert olmuş durumda. Anlayamadık. Araba şu anda yeni servisten çıktı, neden böyle olduğunu anlayamadık ama gereken testlerini yaptıracağız. Fren mi boşaldı yoksa mahalleden biri bize komplo mu kurdu ne yaptı bilmiyorum. Biz evdeydik, bir baktık ki bağırtı çığırtı araba burada” şeklinde konuştu.

"150 KİLOMETRE HIZLA GELİYORMUŞ GİBİ HİSSETTİK"

Sürücüsüz otomobilin çarpması sonucunda aracı hasar gören Yılmaz Bostancı ise, “Şu yukarıdan bir araba geldi, 100 kilometre veya 150 kilometre hızla geliyormuş gibi hissettik biz. Geldi orda kasise vurdu, daha sonra geri geri bizim arabamıza vurdu ve aşağıya gitti. Arabanın içerisinde hiç kimse yoktu, bomboştu içi. Sahipleri yarım saat sonra falan geldi, gelir gelmez hemen arabanın kapısını açıp el frenini çekti" ifadelerini kullandı.

Rampada kayan araç dehşet saçtı! Önce otomobile ardından duvara çarptı! ile ilgili etiketler kaza Trafik kazası Otomobil Araç el freni fren

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.