Ramo'nun Mazharı Mehmet Yılmaz Ak Öyle Bir Dizi İle Anlaştı Ki! Herkes Onu Kıskanmaya Başlayacak

Son yıllarda dizi sahnelerinde sıkça gördüğümüz başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak yepyeni bir proje ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olan ekranlarda görmeye alıştığımız karizmatik oyuncu Mehmet Yılmaz Ak Ben de Özledim, İçerde, Dudullu Postası, Çukur gibi dizilerde rol alarak kariyerine başarılı adımlar atmıştı.

Son yıllarda dizi sahnelerinde sıkça gördüğümüz başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak yepyeni bir proje ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olan ekranlarda görmeye alıştığımız karizmatik oyuncu Mehmet Yılmaz Ak Ben de Özledim, İçerde, Dudullu Postası, Çukur gibi dizilerde rol alarak kariyerine başarılı adımlar atmıştı.

Ramo'nun Mazharı Mehmet Yılmaz Ak Öyle Bir Dizi İle Anlaştı Ki! Herkes Onu Kıskanmaya Başlayacak

Ardından Kırık kalpler Bankası, Ceset, Nekro, Anons, Buğday gibi sinema filmlerinde beyaz perdede ki performansı ile çok konuşuldu. Aslen Diyarbakırlı olan, Kürtçe ve İngilizce bilen oyuncu en son Ramo dizisinde izleyicilerin beğenisini kazandı. 

Ramo Dizisinin Kralı Mazhar Aslan

Ramo dizisinde İstanbul'un kralı  olarak bilinen namlı kabadayı Aslan Yakup'un oğlu Mazhar'ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, dizide gösterdiği performansı Ramo izleyicileri tarafından büyük beğeni toplamıştı.

Ramo'nun Mazharı Mehmet Yılmaz Ak Öyle Bir Dizi İle Anlaştı Ki! Herkes Onu Kıskanmaya Başlayacak - Resim : 2

Çukur dizisinde ise çetelerin yönetimini elinde tutarak, çıkacak olan gerilimi engelleyen ve sayısal bir kafa yapısına sahip, kavgaya ve çatışmaya karşı olan Ersoy karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Her rolün hakkını verebilen nadir oyunculardan olan Mehmet Yılmaz Ak yeni sezonda yepyeni bir proje ile sevenleriyle bulaşacak.

Bomba Dizi Yargı'ya Mehmet Yılmaz Ak Katılıyor

Yeni sezonda  Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan Yargı dizisinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturacak, Senaristliğini ise Sema Ergenekon'un üstleneceği Yargı dizisinin başrollerinde, Netflix'te yayınlanan Aşk101 isimli dizisinde dikkatleri üzerine çeken ikili Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer alacağı bildirildi. Avukatların Rekabete dayalı hikayelerinin anlatacağı diziye Uğur Arslan ve Hüseyin Avni Danyal'ın katıldığı ve kadroya son olarak Mehmet Yılmaz Ak'ın dâhil edildiği öğrenildi. Ay yapım imzalı olan ve merakla beklenen Yargı dizisinin sosyal medyada çok konuşulacak iddialı diziler arasında yer alacağı haberleri şimdiden izleyiciyi heyecanlandırdı.  

Ramo'nun Mazharı Mehmet Yılmaz Ak Öyle Bir Dizi İle Anlaştı Ki! Herkes Onu Kıskanmaya Başlayacak ile ilgili etiketler Ramo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.