Ramo'da şoke eden ayrılık!

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Ramo'nun dün akşam yayınlanan bölümünde izleyiciyi şoke eden bir ayrılık yaşandı. ATV'de yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Ramo'ya transfer olan ve Cihangir karakterine hayat veren usta oyuncu Olgun Şimşek diziye veda etti.

Show TV ekranlarının her hafta heyecanla izlenen dizilerinden olan ve başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in rol aldığı Ramo'da beklenmeyen bir ayrılık yaşandı.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in kendine hayran bırakan oyunculuk performanslarıyla izleyici tarafından kısa sürece beğeni toplayan Ramo 28. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Heyecanın doruklara çıktığı Ramo dizisinin 28. bölümünde ise beklenmeyen bir gelişme yaşandı. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol aldıktan sonra Ramo'nun kadrosuna dahil olan Olgun Şimşek diziye veda etti.

RAMO'NUN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ramo, Irak'taki görevini tamamlayıp evine döndüktan sonra büyük bir sürprizle karşılaştı. Diğer taraftan Sibel, Ramo'yu öldürdüğü düşüncesiyle Cihangir'i öldürmeye karar vermiştir. Ramo, Sibel'i kurtarmaya gittiğinde ise Cihangir, Ramo ve Sibel arasında bir ilişki olduğunu çoktan öğrenmiştir.

Cihangir ikisini de öldürmeye karar verir. Ramo en sonunda, Cihangir'in elinden kurtulmayı başarır fakat kim olduğunu bilmediği kişiler tarafından Sibel ve Nehir'in kaçırılmasına engel olamaz. Ramo, Sibel ve Nehir'i kimliği belirsiz bu kişilerin elinden kurtarmak için Cihangir ile iş birliği yapmak zorunda kalır.

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun'un oturduğu ve senaristliğini Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği Rama dizisinin oyuncu kadrosunda ise Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Efsane Odağ gibi birbirinden yetenekli isimler yer almaktadır.

 

Ramo'da şoke eden ayrılık! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ramo olgun şimsek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.