Ramo yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

‘Ramo yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor’ sorusu bir kez daha gündemde. Ramo dizisinden gelen son koronavirüs haberleri sonrasında 12 Mart akşamında yayınlanması beklenen 36. bölümün Show TV yayın akışından kaldırıldığı belirtildi.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo’dan izleyenleri oldukça üzen bir haber geldi. Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in oynadığı Ramo dizisinin setinde yaşanan koronavirüs vakası herkesi korkuttu. Peki, Ramo dizisi saat kaçta başlıyor?

RAMO YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Ramo yeni bölümleri ile Cuma akşamları yayınlanıyor ve saat 20.00’da başlıyor. Ancak bu hafta 12 Mart Cuma akşamında Ramo dizisinin yerine saat 20.00’da Show TV ekranlarında Güldür Güldür Show’un yeni bölümü yayınlanacak.

RAMO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ramo, Korkut’la iş birliği yaptığı için Mazhar’a öfkelidir. Mazhar’ın ölen patronlardan biri olan Yıldırım’ın yerine geçmek istediğini de öğrenince de bunu yeni tanışacağı patrona söylemeyi düşünür. Karşısında öldürmüş olduğu Yıldırım’ı görünce ise hayatının şokunu yaşar.

Ramo yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Diğer yandan Şerif’in de Ramo’yla ilgili bazı planları vardır. Ramo, Mazhar’la olan düşmanlığını devam ettirecek midir? Yoksa diğer patronların yüzünü görüp nihai hedefine ulaşabilecek midir? Bütün bunları öğrenebilmenin tek bir yolu vardır; oyuna dahil olmak. Hem de sonunu düşünmeden.

Ramo bütün bunlarla savaşırken Sibel de aile ile uğraşıyordur. Hasan, Çiçek’in kendisine baba demesini unutamıyordur. Yaşadıklarını Afet’e nasıl anlatacağını düşünürken Sibel olaya dahil olur ve Hasan’ın gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini söyler.

Ramo yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Ramo Show TV ramo dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.