Ramo tarih oldu! Murat Yıldırım Aziz dizisi için skandal açıklamayı yaptı! Show Tv ne yapacağını şaşırdı!

Show Tv ekranlarında geçtiğimiz yıla damga vuran dizi Ramo final yapmış ve hayranlarını üzmüştü. Ancak bu akşam yayın hayatına başlayan Aziz dizisiyle ekrana dönen Murat Yıldırım yeni karakteri Aziz ile ilgili skandal bir açıklama yaptı.

Murat Yıldırım Aziz dizisi için skandal bir açıklama yaptı. Başrollerinde Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış'ın rol aldığı Aziz dizisi Ramo hayranlarını heyecanlandırmıştı. İzleyicisini 1930'lu yıllara götürecek olan Aziz dizisi için Murat Yıldırım'dan şoke eden bir benzetme geldi.

Antakyalı Halı Tüccarı Galip Payidar'ın (Ahmet Mümtaz Taylan) oğlu olan Aziz Payidar, gururlu ve hareketli bir delikanlıdır. Aşk ile imtihan olan ve kafasına koyduğunu yapan Aziz'i canlandıracak olan Murat Yıldırım dizi hakkında efsane bir açıklama yaptı.

Aziz dizisi oyuncuları kimdir, ne zaman başlıyor? Aziz dizisi konusu -  Televizyon Haberleri

RAMO TARİH OLDU, MURAT YILDIRIM SKANDAL AÇIKLAMAYI YAPTI!

Ramo'dan sonra ilk kez bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Murat Yıldırım, Aziz dizisi için, "Aziz bir aşk hikayesi ancak sıradan bir aşk hikayesi değil. Ancak aşkın tutkuyla, emekle ve fedakarlıkla sınava tabi tutulacağı bir gerçek. Herkes bunu izleyecek" dedi.

Aziz dizisi ilk bölüm ne zaman? Aziz oyuncuları kimler, konusu nedir?

Aziz karakteri için de konuşan Murat Yıldırım, "Aziz'in de aşkı imhitan ile olacak. Varlıklı bir ailenin çocuğu olan ve gururlu bir insan olan Aiz hiç bkelemdiği bir anda Fransız bir delegeyi öldürmesiyle büyük bir değişime imza atacak" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Ramo tarih oldu! Murat Yıldırım Aziz dizisi için skandal açıklamayı yaptı! Show Tv ne yapacağını şaşırdı! ile ilgili etiketler Murat Yıldırım aziz dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.