Ramo Sibel öldü mü? Esra Bilgiç Ramo'dan ayrıldı mı? Ramo'da kim öldü?

Ramo Sibel Öldü mü sorusunun yanıtı haberimizde. SHOW TV ekranlarının en çok izlenen dizisi Ramo yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. İzleyenler, Ramo'da kim öldü sorusuna yanıt ararken başrol oyuncusu Esra Bilgiç Ramo'dan ayrıldı mı merak ediyor.

Ramo dizisi yeni bölümüyle 29 Ocak Cuma akşamı ekrana geldi. Yeni bölüm sonrası Ramo izleyenleri, Esra Bilgiç Ramo'dan ayrıldı mı sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Ramo Sibel öldü mü?

RAMO SİBEL ÖLDÜ MÜ?

Show TV ekranlarında seyirci ile buluşan yeni dizisinde hayat verdiği Sibel karakteriyle adından söz ettiren Esra Bilgiç’in ‘Ramo’dan ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. Ramo Sibel diziden ayrılmıyor.

Ramo Sibel kimdir? Esra Bilgiç kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? -  Magazin Haberleri

Ramo Esra Bilgiç çıktı mı ayrıldı mı?

Show TV’de her hafta yeni kişilerin geldiği ve başrollerinde yer aldığı bir dizi olduğu için Sibel ölecek mi ayrılacak mı veda mı edecek sorusu soruluyor.

Sibel son bölümde vuruldu! Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç için ilk açıklamayı biz yapalım! Esra Bilgiç Ramo’ya veda etmeyecek. Ünlü oyuncu Ramo’dan ayrılmadı.

Hayranlarını az da olsa rahatlatacak haberi biz verelim.

Ramo Sibel öldü mü? Esra Bilgiç Ramo'dan ayrıldı mı? Ramo'da kim öldü? ile ilgili etiketler Ramo Esra Bilgiç ramo sibel öldü mü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.