Ramo neden final yapıyor? Show Tv'nin fenomen dizisi Ramo'nun finali ile ilgili gerçek ortaya çıktı!

Ramo neden final yapıyor? SHOW TV'nin iki sezondur devam eden fenomen dizisi Ramo 40. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın rol aldığı dizinin final yapmasının ardındaki gerçek ortaya çıktı! Dizinin takipçileri ise sosyal medyada Ramo final yapmasın kampanyasına imza attı!

Ramo 2 sezondur Show Tv'de devam ediyor. BKM'nin yapımcılığını üstlendiği ve Adana'da başlayıp İstanbul'da sona ermek üzere olan Ramo dizisin başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç rol alıyor. Dizi 16 Nisan 2021 Cuma akşamı 40. bölümüyle final yapacak.

RAMO NEDEN FİNAL YAPIYOR?

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği ve Show Tv'de 2 sezondur devam eden Ramo dizisi final yapma kararı verildi. 16 Nisan Cuma akşamı 40. son bölümüyle izleyicisine veda edecek olan dizinin final yapmasının ardından gerçek ortaya çıktı!

Ramo final mi yapıyor? Ramo dizisi neden bitiyor, final tarihi ne zaman?

Ramo, reytinglerde yaşanan düşüş ve senaryodaki tıkanma sonrası yapımcısından 3. sezon onay almadı.

Ramo Neden Final Yapıyor? Neden Bitiyor?

Yapımcısından ve kanaldan 3. sezon onayı alamayan Ramo dizisi 2 haftalık bölümün ardından final yapacak.

Ramo final mi yapıyor, ne zaman ve neden bitecek? Show Tv ile Ramo dizisi  hakkında flaş iddia! - Medya Haberleri

Ramo neden final yapıyor? Show Tv'nin fenomen dizisi Ramo'nun finali ile ilgili gerçek ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Ramo ramo neden final yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.