Ramo neden final yapıyor? Başroller Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç Ramo'nun final kararında gerçeği açıkladı!

Ramo neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 16 Nisan Cuma akşamı 40. bölümüyle final kararı alan show tv'nin fenomen dizisi Ramo neden final oluyor? Dizinin başrolleri Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç Ramo'nun final olmasıyla ilgili son açıklamayı yaptı.

Ramo dizisi neden final yapıyor? 16 Nisan 2021 Cuma akşamı Ramo 40. bölümüyle final oluyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı ve Cuma akşamlarına damga vuran Show tv dizisi Ramo reytinglerde de her hafta rakiplerine fark atıyordu. Ancak hem kanal hem de dizinin yapımcısı BKM bu hafta Ramo için final dedi. Peki Ramo neden final oluyor? Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım son noktayı koydu.

RAMO NEDEN FİNAL YAPIYOR?

İzleyiciyi Sibel ve Ramo'nun aşkına inandırmayı başaran ve son yıllarda bir araya gelen ikililer arasında en başarılı performansı gösteren Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisi dizinin başından bu yana büyük ilgi topladılar.

Kamera önünde ne kadar başarılı oldularsa kamera arkasında da anlaşan Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisi başarılı bir ilişki yürüttüler bugüne kadar.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'ten, Ramo finali öncesinde, aynı fotoğrafla, anlayana kapak gibi mesaj 2

Dizinin son sahneleri için geçtiğimiz gün bir araya gelen ikili instagra paylaşımları ile son kez takipçilerini mutlu etmeyi başardılar.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'ten, Ramo finali öncesinde, aynı fotoğrafla, anlayana kapak gibi mesaj 3

Esra Bilgiç, Murat Yıldırım'ın paylaşımı sonrası instagramdan bu paylaşımı yaptı. Dizinin son set gününde de hayranlarını mutlu eden mesajlar yayınlayan çift, bir süre önce kendini bilmez birkaç hayranı tarafından sözlü tacize uğramıştı. Murat Yıldırım'ın eşi İman Elbani'ye kadar uzanan bu kirli dil sonrası Murat Yıldırım da instagramdan zorunlu olarak paylaşımda bulunmuştu.

RAMO NEDEN FİNAL OLUYOR?

Dizi bu kadar başarılı giderken neden final yapıyor? Bu sorunun cevabını yapımcı BKM açıkladı. Ramo 3. sezonuna onay vermeyen yapımcı ve kanal yönetimine ise izleyiciler sosyal medyadan tepkilerini dile getirmişlerdi.

 

 

Ramo neden final yapıyor? Başroller Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç Ramo'nun final kararında gerçeği açıkladı! ile ilgili etiketler Ramo ramo neden final yapıyor ramo neden final oluyor ramo neden final yaptı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.