Ramo geri dönüyor! Murat Yıldırım'ın yeni dizisi belli oldu! Show Tv'den flaş açıklama!

Ramo geri dönüyor! Murat Yıldırım'ın yeni dizisi belli oldu! Show Tv'den flaş açıklama! Ramo dizisiyle milyonlarca takipçisinin gönlünde taht kuran Murat Yıldırım'ın yeni dizisi de belli oldu. Ramo'nun final yapmasının ardından Show Tv'den de flaş açıklama geldi.

Ramo geri dönüyor! Murat Yıldırım'ın yeni dizisi belli oldu! Show Tv'den flaş açıklama!

Ramo geri dönüyor! Murat Yıldırım'ın yeni dizisi belli oldu! Show Tv'den flaş açıklama! Ramo dizisinin final yapması tüm izleyicilerin üzüntüye boğmuştu. Ancak son gelen müjdeli haber herkesi rahatlattı. Ramo'dan sonra dinlenmeye çekilen Murat Yıldırım'ın yeni dizisi de açıklandı.

Peki Murat Yıldırım hangi dizi ile anlaştı?

Ramo ile birlikte ekranlara ara veren Murat Yıldırım, ekrana döneceği dizi ile yine herkesin odak nokası olacak. İşte Murat Yıldırım’ın yeni dizisi…

Murat Yıldırım O3 Medya'nın Show TV için hazırladığı "Aziz" adlı diziyle görüşmeye devam ediyor. The Club'ın çekimlerini tamamlayan Zeynep Günay Tan'ın görsel tasarımını ve proje kurulumu yapacağı diziyi Recai Karagoz yönetecek, Aziz'in senaryosu ise "Hercai"yi de yazan Eda Tezcan imzası taşıyor. Antakya'da geçen etkili bir dönem hikayesini konu alan dizi için Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış'a da teklif götürüldüğü kulislere düşen ilk bilgiler arasında.

Ramo 6. Bölüm HD Tek Parça İzle

'Aziz' dizisinin çekim platosu İstanbul’da kurulacak. Ayrıca iddialı bir şekilde izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

 

 

 

Ramo geri dönüyor! Murat Yıldırım'ın yeni dizisi belli oldu! Show Tv'den flaş açıklama! ile ilgili etiketler Ramo Murat Yıldırım aziz dizisi sow tv
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.