Ramo hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Ramo hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? Show TV ekranlarının fenomen dizilerinden Ramo 14. bölümü ile Show TV ekranlarında yayınlanıyor. İşte, Ramo dizisi hakkında tüm detaylar haberimizde...

Üst üste yayınlanan fragmanlar doğrultusunda takipçiler Ramo dizinin 2. yeni sezonunu merak içerisinde beklemeye başladı. Hapishane yılları süresince küllerinden yeniden doğan Ramo, Cihangir’den alacağı intikam için İstanbul’a gelecek.

Son bölümde Ramo ile Sibel’in aşkları yıllar sonra gelen intikamı yenerken iki aşık sonunda aynı evde kalmaya başlamışlardır. Ancak mutluluk onların düşündüğü kadar yakın değilken en büyük düşmanları ise yine ortalığa çıkarak rahat ve huzur vermemeye başlamıştır.

RAMO DİZİSİ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Murat Yıldırım’ın oynadığı ve büyük bir merakla takip edilen fenomen dizi Ramo dizisinin 15. bölümü 2 Ekim 2020 Cuma akşamında Show TV ekranlarında yayınlanıyor ve saat 20.00'da başlıyor.

Ramo hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Ramo Ramo yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.