Ramo bu hafta neden yayınlanmadı? Ramo 27. bölüm ne zaman?

Ramo 27. bölüm bu hafta Show TV yayın akışından çıkarılınca izleyenler şaşkına döndü. Ramo dizisini yakından takip edenler 1 Ocak 2021 Cuma akşamında 27. bölümün neden Show TV yayın akışından çıkarıldığını merak ettiler. Peki, Ramo 27. bölüm bu hafta neden yok?

Ramo 27. bölüm bu hafta Show TV yayın akışından çıkarıldı. Cuma akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan ve oldukça yakından takip edilen ve fenomen dizilerden biri olan Ramo’nun 27. son bölümü 1 Ocak akşamında yayınlanmayacak. Peki, Ramo 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?

RAMO 27. BÖLÜM BU HAFTA NEDEN YOK?

Cuma akşamlarında Show TV ekranlarında olan Ramo dizisinin 27. bölümü 1 Ocak tarihinde yayınlanmayacak. Yılbaşı tatili olması nedeniyle Ramo dizisinin 27. yeni bölümü gelecek hafta 8 Ocak Cuma akşamında izleyenlerle buluşacak.

Ramo bu hafta neden yayınlanmadı? Ramo 27. bölüm ne zaman?

RAMO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ramo’un tek hedefi Sibel’i Cihangir’in evinden almaktı. Cihangir’in hedefi ise bunu başarmadan Ramo’yu öldürmekti. Bunun için de Sibel’i kullandı.

İstanbul’da bütün ibreler Cihangir’e dönmüşken Yavuz’un gelişiyle her şey alt üst olmuştur. Buna en çok öfkelenen de Ramo’dur. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkarırken, Yavuz’da dokunulmazlık almıştır.

 

Ramo bu hafta neden yayınlanmadı? Ramo 27. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Ramo Ramo 27. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.