Ramo bu akşam var mı? 12 Mart Ramo neden yok, 36. yeni bölüm ne zaman?

Ramo dizisinden kötü haber geldi. ‘Ramo neden yok’ sorusuna yanıt arayan dizi fenomenleri yaşanan son gelişmeleri yakından takip ediyor. Son bölümde, Ramo’nun savaşı ile Sibel’in mücadelesini gözler önüne seren Ramo 36. bölümde neler yaşanacağı şimdiden merak ediliyor.

Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Ramo dizisinden izleyenleri üzen bir haber geldi. 12 Mart Cuma akşamında Show TV yayın akışından kaldırılan Ramo dizi setinde yaşanan koronavirüs vakası nedeniyle çekimlere bir süre ara verildiği kaydedildi. Peki, Ramo 12 Mart bu akşam var mı?

RAMO 36. BÖLÜM NE ZAMAN?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo’nun 36. yeni bölümü bu akşam 12 Mart Cuma gününde yayınlanmayacak. Çekimlerine koronavirüs vakası nedeniyle ara verilen Ramo dizisinin 36. yeni bölümünün gelecek hafta 19 Mart Cuma akşamında yayınlanması bekleniyor.

Ramo bu akşam var mı? 12 Mart Ramo neden yok, 36. yeni bölüm ne zaman?

RAMO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ramo, Korkut’la iş birliği yaptığı için Mazhar’a öfkelidir. Mazhar’ın ölen patronlardan biri olan Yıldırım’ın yerine geçmek istediğini de öğrenince de bunu yeni tanışacağı patrona söylemeyi düşünür. Karşısında öldürmüş olduğu Yıldırım’ı görünce ise hayatının şokunu yaşar.

Diğer yandan Şerif’in de Ramo’yla ilgili bazı planları vardır. Ramo, Mazhar’la olan düşmanlığını devam ettirecek midir? Yoksa diğer patronların yüzünü görüp nihai hedefine ulaşabilecek midir? Bütün bunları öğrenebilmenin tek bir yolu vardır; oyuna dahil olmak. Hem de sonunu düşünmeden.

Ramo bütün bunlarla savaşırken Sibel de aile ile uğraşıyordur. Hasan, Çiçek’in kendisine baba demesini unutamıyordur. Yaşadıklarını Afet’e nasıl anlatacağını düşünürken Sibel olaya dahil olur ve Hasan’ın gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini söyler.

 

Ramo bu akşam var mı? 12 Mart Ramo neden yok, 36. yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Ramo Ramo 36. bölüm Ramo neden yok ramo yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.