Ramo bitti mi? 12 Mart Ramo final mi yaptı?

Ramo 12 Mart yeni bölümü ekrana gelmedi. İzleyiciler Ramo neden yayınlanması sorusuna cevap için internet ve dizinin sosyal medya hesabından gelişmeleri takipn ediyor. Peki, 12 Mart 2021 Ramo final mi yaptı?

Ramo final mi yaptı, Ramo neden yayınlanmıyor soruları, bu akşam yeni bölümü ekrana gelmeyen fenomen dizi için araştırılan sorulardan oldu. Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın rol aldığı Ramo bu akşam SHOW TV yayın akışında da yer almadı.

RAMO BİTTİ Mİ?

Show TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Ramo’nun 36. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Üstüne dizinin yayın akışında yer almaması, dizinin bu hafta neden yayınlanmadığının merak edilmesine neden oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bu hafta Ramo dizisi setinde çok sayıda Koronavirüs vakası tespit edildi. Dolayısıyla Ramo’nun bu hafta yayınlanmamasının nedeni setteki vaka sayısı olduğu öne sürüldü.

RAMO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ramo dizisinin yeni bölümü 19 Mart’ta ekranlarda olacak.

SHOW TV 12 MART 2021 CUMA YAYIN AKIŞI

06:00 Adını Feriha Koydum08:00 Ebru Akel'le Kadın İsterse10:00 Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler
11:45 Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu
12.45 Kalp Atışı
15:15 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
18.45 SHOW Ana Haber
20:00 Güldür Güldür Show

Ramo bitti mi? 12 Mart Ramo final mi yaptı? ile ilgili etiketler Ramo 12 mart ramo bitti mi ramo final mi yaptı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.