Ramo 39. son bölüm izle

Ramo 39. bölüm full izle 9 Nisan Cuma akşamında Show TV’de. Başrollerinde Murat Yıldırım’ın oynadığı Ramo 39. bölüm tek parça halinde dizi bitiminde Youtube platformunda olacak. Peki, Ramo 39. son bölümde neler yaşanacak?

Ramo 39. bölüm ile 9 Nisan Cuma akşamında Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in yer aldığı Ramo dizisinin son bölümünde, Ramo sonunda Şerif’in tuzağına düşüyor ve bir anda ortalıktan yok oluyor. Hasan da bu durumu hemen Sibel ve ailesi ile paylaşıyor.

RAMO 39. BÖLÜM ÖZETİ

Sibel haberi alır almaz Ramo’nun peşine düşerken Hasan ve Doğu da yardımcı olmak için harekete geçiyor. Ancak Silahtar’ın tuzağına düşen Doğu ölümle yaşam arasında gidip gelirken Kaptan da Ramo’nun cezalandırılabilmesi adına korkunç bir istekte bulunuyor.

Ramo 39. son bölüm izle

Ramo’yu bulmak adına harekete geçmek üzere olan Hasan ve ailesi çok büyük bir tehdidin altında kalıyor. Tam bu esnada Ramo da hayatının en önemli sınavlarından birisini verirken karşısına dikildiği Mazhar’ın kendisine verdiği cevapla hayatı alt üst oluyor.

Böylelikle Ramo’nun direnme gücü sınanıyor. Sibel de Ramo’yu bulabilmek adına elindeki tüm kozları tek tek kullanırken hiç ihtimal vermediği bir sonuçla karşı karşıya kalıyor. Hasan da sonunda Ramo’nun izini bulmayı başarıyor ancak sürpriz bir son onları bekliyor.

RAMO 39. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo 39. son bölüm izle ile ilgili etiketler Ramo Ramo 39. bölüm ramo son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.