Ramo 39. bölüm fragmanı!

Ramo 39. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 2 Nisan 2021 akşamı yayınlanan son bölüm sonrası Show Tv izleyicileri Ramo'nun yeni bölüm fragmanı için harekete geçti. Murat Yıldırım'ın başrol oynadığı Ramo 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SHOW TV'nin Cuma akşamları yayınlanan fenomen dizisi Ramo hız kesmeden devam ediyor. Kendi gününde Son Yaz, Kırmızı Oda ve Seni Çok Bekledim gibi dizileri her hafta reytinglerde geçmeyi başaran Ramo bu akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin son bölümü sonrası Ramo 39. bölüm fragamnı izlemek için harekete geçen takipçileri, Ramo'nun sosyal medya hesaplarına akın etti.

Heyecan dolu sahneleriyle Ramo 39. bölüm fragmanı gelecek haftaya dair detaylar veriyor.

RAMO 39. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Silahtar'a ulaşabilmek için Bulgaristan'da kurduğu oyunu ters giden Ramo, hiçbir gücünün olmadığı bir ülkede bir yandan Silahtar'a ulaşmaya çalışırken diğer yandan Doğu'yu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

Ramo 38. bölüm tanıtımları! Ramo, büyük bir tehlikenin eşiğinde!

Onu kurtarmak için yaptıklarının bedeli düşündüğünden daha ağır olacaktır. En beklemediği anda Doğu'nun annesiyle ilgili bilgiye ulaşan Sibel, bu sırrı koruyabilmek için harekete geçer. Hasan ise Afet'i kaybetmemek için uğraşmaktadır. Sarraf'ın ölümünü kullanarak Serdengeçtilerin en tepedeki kişiye ulaşmayı hedefleyen Şerif'in attığı beklenmedik adımlar Ramo'yu büyük bir tehlikenin eşiğine getirir.

 

Ramo 39. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Çaykur Rizespor ramo 39. bölüm fragmanı ramo yeni bölüm fragamnı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.