Ramo 38. bölüm

Ramo 38. bölüm full izlenmek için yayında. Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo 38. bölüm ile tek parça halinde Youtube’de.

Ramo 38. bölüm ile 2 Nisan Cuma akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in oynadığı Ramo dizisinin son bölümünde; Sarraf’ın ölümü sonrasında Serdengeçtilerin en tepedeki kişiye ulaşmayı hedeflemesi akabinde Ramo büyük bir tehlikenin tam ortasına düşer.

Ramo 38. bölüm

Silahtar’a ulaşabilmek adına Bulgaristan’da kurduğu oyunu ters giden Ramo, hiçbir gücünün olmadığı bir ülkede bir yandan Silahtar’a ulaşmaya çalışırken diğer yandan da Doğu2yu kaybetmek üzeredir.

Onu kurtarmak için yaptıklarının bedeli düşündüğünden daha ağır olacaktır. En beklemediği anda Doğu’nun annesiyle ilgili bilgiye ulaşan Sibel, bu sırrı koruyabilmek için harekete geçer. Hasan’sa Afet’i kaybetmemek için uğraşmaktadır.

Sarraf’ın ölümünü kullanarak Serdengeçtilerin en tepedeki kişiye ulaşmayı hedefleyen Şerif’in attığı beklenmedik adımlar Ramo’yu büyük bir tehlikenin eşiğine getirir.

RAMO 38. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo 38. bölüm ile ilgili etiketler Ramo

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.