Ramo 37. bölüm izle

Ramo 37. bölüm full izlenmek için yayında. Cuma akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinin son bölümü tek parça halinde kesintisiz olarak YouTube platformundan izlenebiliyor. Peki, Ramo 37. son bölümünde neler yaşandı?

Ramo 37. bölüm ile 26 Mart Cuma akşamında Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in oynadığı Ramo dizisinin son bölümünde; Sibel’e yapılan yanlışı asla affetmeyen Ramo bir kez daha düşmanlarına meydan okumuştur. Bu hırsla Kaptan’ın yanına giden Ramo karşılaştığı manzara ile bir kez daha şok olur.

Ramo dizisinin 38. yeni bölümü gelecek hafta 2 Nisan Cuma akşamında Show TV ekranlarında olacak.

Ramo 37. bölüm izle

RAMO 37. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kaybolan paraların peşine düşen Ramo kendisini hiç bilmediği bir kasabada bulur. Kaptan, paraların bulunması için Ramo’ya 24 saat süre vermiştir. Aksi takdirde kasabayı yerle bir edeceğini söylemiştir. Bir yandan masum insanları Kaptan’ın şerrinden korumaya çalışan Ramo, diğer yandan kendisine kimin ihanet ettiğini araştırmaya başlar.

Şerif ise Serdengeçtilerin sistemini çözüp onları yok etmeye kararlıdır. Bu uğurda yeni bir plan yapan Şerif, amacına bir adım daha yaklaştığını düşünüyordur. Diğer yandan Sibel, başını belaya sokmasına rağmen Doğu’nun annesini aramaya devam eder. İpuçları Sibel’i hiç beklemediği bir yere çıkarır. Olan biteni öğrenen Ramo bile bu son durum karşısında ne yapacağını bilemez.

RAMO 37. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo 37. bölüm izle ile ilgili etiketler Ramo Ramo 37. bölüm ramo son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.