Ramo 36. bölüm izle 19 Mart 2021

Ramo 36. bölüm izle Show TV’de. Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Ramo, 19 Mart 2021 Cuma akşamında son bölümü ile Youtube platformunda olacak. Peki, Ramo son bölümünde neler yaşanacak?

Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Ramo dizisi izleyenler tarafından çok sıkı bir şekilde yakından takip ediliyor. 19 Mart akşamında saat 20.00’da Show TV’de yayınlanan Ramo dizisi 36. son bölümü ile yine fırtınalar estiriyor.

Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç oynadığı Ramo dizinin 36. son bölümümde; Ramo işbirliği konusunda kendisini yanıltan Mazhar'a öfke doludur. Ancak asıl tehlike Yıldırım'dan gelecektir.

RAMO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ramo, Korkut’la iş birliği yaptığı için Mazhar’a öfkelidir. Mazhar’ın ölen patronlardan biri olan Yıldırım’ın yerine geçmek istediğini de öğrenince de bunu yeni tanışacağı patrona söylemeyi düşünür. Karşısında öldürmüş olduğu Yıldırım’ı görünce ise hayatının şokunu yaşar.

Ramo 36. bölüm izle 19 Mart 2021

Diğer yandan Şerif’in de Ramo’yla ilgili bazı planları vardır. Ramo, Mazhar’la olan düşmanlığını devam ettirecek midir? Yoksa diğer patronların yüzünü görüp nihai hedefine ulaşabilecek midir? Bütün bunları öğrenebilmenin tek bir yolu vardır; oyuna dahil olmak. Hem de sonunu düşünmeden.

Ramo bütün bunlarla savaşırken Sibel de aile ile uğraşıyordur. Hasan, Çiçek’in kendisine baba demesini unutamıyordur. Yaşadıklarını Afet’e nasıl anlatacağını düşünürken Sibel olaya dahil olur ve Hasan’ın gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini söyler.

RAMO SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo 36. bölüm izle 19 Mart 2021 ile ilgili etiketler Ramo Ramo 36. bölüm ramo son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.