Ramo 35. Son bölüm izle!

Ramo 35. Bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 5 Mart Cuma akşamı SHOW TV'de yayınlanan Ramo 35. bölüm tek parça blutv platformundan da izlenebilecek. Murat Yıldırım'ın başrol oynadığı Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ramo 35. Bölüm izle linki linki merak ediliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Sibel Bilgiç'in rol aldığı Ramo 5 Mart Cuma akşamı yeni son bölümü ile SHOW TV'de yayınlandı. Dizinin takipçileri geçtiğimiz haftadan bu yana Ramo yeni bölüm fragmanını araştırıyordu. Bu akşam ise Ramo 35. son bölüm tek parça SHOW TV ve SHOW TV youtube kanallarında olacak.

5 Mart Cuma akşamı SHOW TV'de yeni bölümü yayınlanan Ramo'nın yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Ramo, Korkut'la iş birliği yaptığı için Mazhar'a öfkelidir. Mazhar'ın ölen patronlardan biri olan Yıldırım'ın yerine geçmek istediğini de öğrenince bunu yeni tanışacağı patrona söylemeyi düşünür. Karşısında öldürmüş olduğu Yıldırım'ı görünce ise hayatının şokunu yaşar. Diğer yandan Şerif'in de Ramo'yla ilgili bazı planları vardır.

Ramo 35. yeni bölüm fragmanı izle - Ramo 34. son bölüm...

Ramo, Mazhar'la olan düşmanlığını devam ettirecek midir? Yoksa diğer patronların yüzünü görüp nihai hedefine ulaşabilecek midir? Bütün bunları öğrenebilmenin tek bir yolu vardır; oyuna dahil olmak. Hem de sonunu düşünmeden.

Ramo, bütün bunlarla savaşırken Sibel de aile ile uğraşıyordur. Hasan, Çiçek'in kendisine baba demesini unutamıyordur. Yaşadıklarını Afet'e nasıl anlatacağını düşünürken Sibel olaya dahil olur ve Hasan'ın gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini söyler.

RAMO 35. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Ramo 35. Son bölüm izle! ile ilgili etiketler Ramo ramo 35. bölüm full ramo 35. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.