Ramo 34. bölüm fragmanı! 26 Şubat 2021 Show TV yayın akışı

Ramo 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Ramo dizisinin 34. son bölümünde neler olacak sorusunun cevabı merak edilmekte. İşte, 26 Şubat 2021 Cuma Show TV yayın akışı…

Ramo 34. bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizilerden Ramo’nun bu haftaki 34. bölümünde; Ramo’nun Mazhar ile beraber İstanbul’u yönetecek olmasını içine sindiremeyen Korkut’un planını devreye sokması Ramo’nun başına bela olacaktır.

Sonunda Sibel’ine kavuşan Ramo yeni evlerinde bir kutlama yaparak kendi aralarında nikah kıyarlar. Ramo tehlikelere rağmen bu mutlu anın bölünmemesi açısından elinden geleni yapacaktır.

Ramo, kendi sorumluluğunda olan bir sevkiyat işini eline yüzüne bulaştırırken bu işin altından yine Korkut’un çıkacağı kesindir. Ancak Ramo’yu bekleyen asıl tehlike ise bu olayı çözerken ardından çıkacak yeni sürprizler olacaktır.

Ramo 34. bölüm fragmanı! 26 Şubat 2021 Show TV yayın akışı

26 ŞUBAT 2021 CUMA SHOW TV YAYIN AKIŞI

14.00: Bir Şansım Olsa
15.15: Didem Arslan’la Vazgeçme
18.45: Show Ana Haber
20.00: Ramo

Ramo 34. bölüm fragmanı! 26 Şubat 2021 Show TV yayın akışı ile ilgili etiketler Ramo ramo 34. bölüm fragmanı ramo son bölüm show tv yayın akışı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.