Ramo 29. bölüm tamamı!

Ramo 29. bölüm canlı yayınla SHOW TV'de! 22 Ocak Cuma akşamı Ramo yeni bölümü ile ekrana gelirken dizinin takipçileri de Ramo izlemek için ekran başına geçti. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı Ramo 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı haberimizde. İşte Ramo 29. bölüm tamamı!

Ramo 29. bölüm bu akşam SHOW TV'de izlendi. İstanbul'da işlerin giderek karıştığı heyecan dolu tanıtımda Ramo ile gizemli patronun karşı karşıya geldiği anlar dikkat çekiyor. Ramo 29. bölümde neler olacak?

Ramo yeni bölümde; Cihangir’in ölümü İstanbul’daki bütün dengeleri alt üst etmiştir. Mazhar, Ramo’ya yardım ettiği için patronlarının karşısında büyük bir bedel ödemek zorunda kalırken Vadim de Ramo’yu ortadan kaldıracak bir planı devreye koymuştur.

RAMO 29. BÖLÜM TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Nehir’in eline ise Sibel’i yok edecek bir belge geçer. Bu işte Boran da Nehir’e yardım ediyordur. Diğer yandan Ramo ve Sibel düğünlerini Adana’da yapmaya karar verirler. Aile İstanbul’dan ayrılmadan önce Ramo’nun yapması gereken son bir şey kalmıştır. Serdengeçtilerle harekete geçen Ramo’yu büyük bir sürpriz bekliyordur.

Ramo 29. bölüm 2. fragman yayında! Ramo fragman izle

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

 

Ramo 29. bölüm tamamı! ile ilgili etiketler Ramo ramo 29. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.