Ramo 29. bölüm fragmanı izle!

Ramo 29. bölüm fragmanı izlemek isteyenler internette araştırmalara başladı. Bu akşam yayınlanan yeni bölümüyle heyecanlandıran Ramo 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ramo 29. bölüm fragmanı izle linki merakla araştırılıyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı Ramo 29. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün 15 Ocak Cuma akşamı Show tv'de yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

RAMO 29. BÖLÜM FRAGMANI İZLE LİNKİ!

26. BÖLÜM RAMO NELER OLACAK?

Ramo 26. Bölümünde Ramo, Hasan, Doğan ve Şahin, Fidan'ın ölümüne neden olan Yavuz'un peşine düşmüşlerdir. Ramo, Yavuz'u bulmak için Ramo'yu öldürmek isteyen Cihangir'in yapacağı yeni hamle merakla bekleniyor.

Ramo canlı izle! Show Tv canlı Ramo yeni bölüm izle!

RAMO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fidan'ın katilinin Yavuz olduğunu öğrenen Ramo ve ailesi, hiç vakit kaybetmeden Yavuz'un peşine düştü. Ramo'nun, Çilingir'e gitmeye karar vermesi ise Yavuz'u iyice köşeye sıkıştırdı. Ramo, Çilingir'den Yavuz'u yakalaması isteyince İstanbul'un her yerine üzerinde çarpı işaretiyle Yavuz'un fotoğrafı gönderildi. Ancak bunun karşılığında Çilingir, Yavuz'u bulmasının karşılığında Ramo'dan bir suikast gerçekleştirmesini istedi.

Ramo 29. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Ramo ramo 29. bölüm fragmanı ramo yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.