Ramo 27. Son bölüm full tek parça izle!

Ramo 27. bölümüyle her Cuma olduğu gibi bu Cuma da SHOW TV'de yayınlanacak. Murat Yıldırım'ın Ramo karakteriyle izleyici karşısına çıktığı sevilen dizinin yine heyecanlı anlara sahne olması beklenirken izleyiciler de Ramo canlı yayın izle linki ve Ramo 27. bölüm tek parça izle detaylarını haberimizde bulabilir.

Ramo bu akşam da izleyicisinie heyecanlı anlar yaşatacak. SHOW TV'nin sevilen dizisi 'Ramo’nun bu akşam ekrana gelecek 27. bölümünde Ramo, Yavuz’u öldürerek kendi ölüm fermanını da imzalamıştır. Hem Cihangir’in adamları, hem de Mazhar, Ramo’nun peşindedir artık. İzleyiciler bu akşam Ramo canlı izle, Ramo 27. bölüm full tek parça izleme detaylarınzxarıyor.

CANLI YAYIN SHOW TV RAMO SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

RAMO SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

SHOW TV'nin sevilen dizisi 'Ramo’nun bu akşam ekrana gelecek 27. bölümünde Ramo, Yavuz’u öldürerek kendi ölüm fermanını da imzalamıştır. Hem Cihangir’in adamları, hem de Mazhar, Ramo’nun peşindedir artık.

 Ramo 27. Son bölüm full tek parça izle! - Resim : 3

Sibel, ailenin yanındadır ve o da bütün aile bireyleri gibi her yerde Ramo’yu arıyor ve bir an önce ona kavuşmayı diliyordur. Ramo’dan hiçbir iz yoktur. Oysa Ramo, Sibel’e ve ailesine kavuşabilmek için cehennemde ölüm kalım savaşı veriyordur.

Ramo 27. Son bölüm full tek parça izle! - Resim : 4

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

 

Ramo 27. Son bölüm full tek parça izle! ile ilgili etiketler Ramo ramo 27. bölüm canlı yayın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.