Ramo 27. bölüm izle! Ramo yeni bölümde neler olacak?

Ramo 27. bölüm ile SHOW TV canlı yayınında izlenecek. 1 Ocak Cuma tarihinde SHOW TV'de ekrana gelen Ramo 27. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde BLU TV'den de yayınlanacak. Peki, yeni bölümde neler olacak?

Ramo 27. bölüm izle linki merak ediliyor. SHOW TV ekranlarının sevilen dizisi her Cuma takipçilerini ekran başına kilitliyor. Ramo 27. bölüm tek parça SHOW TV canlı yayını ve youtube üzerinden izlenebilecek. 1 Ocak 2021 Cuma tarihinde Ramo yeni bölümüyle hayranlarına heyecanlı anlar yaşatacak.

RAMO SON BÖLÜM ÖZETİ!

Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkar.

Ramo’un tek hedefi Sibel’i Cihangir’in evinden almaktır. Cihangir’in hedefi ise bunu başarmadan Ramo’yu öldürtmek. Bunun için de Sibel’i kullanacaktır.

Ramo 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo 26. bölüm full izle tek parça

SHOW TV CANLI YAYIN RAMO 27. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Ramo 27. bölüm izle! Ramo yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Ramo ramo show tv canlı yayın ramo 27. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.