Ramo 23. bölüm full izle!

Ramo 23. bölüm full izle! Ramo 23. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde Show tv'de. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle Ramo 23. bölüm tek parça blu tv ekranlarında da izlenebilecek. Peki, Ramo son bölümde neler yaşanacak?

Ramo 23. bölüm izle linki araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Esra Bilgiç'in oynadığı Ramo 23. bölüm tek parça SHOW TV ve youtube üzerinden de yayınlanacak. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Ramo'nun öleceği konuşulmuş ve sosyal medyada gündem olmuştu.

Ramo son bölümde; Ramo, oldukça zor bir durumun içine düşmüştür. Mahir’e silah doğrultan Ramo, Mazhar ve Yıldırım tarafından izlediğini de biliyordur ve buradan kurtulma şansı neredeyse hiç yoktur. Vasili’nin İstanbul’a gelmesi, Cihangir’in işlerinin daha da büyüyeceği anlamına geliyordur.

RAMO 23. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cihangir ise kontrolü tamamen ele geçirdiğini düşünürken Mazhar’ın masaya Cihangir’in istemediği adamları oturtması sinirlerin gerilmesine neden olur. Diğer yandan Ramo’yla ilişkisini düzelten Sibel, savaşın her geçen gün biraz daha büyüdüğünün farkındadır.

Ramo 23. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Ramo ramo son bölüm ramo 23. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.