Ramo 18. bölüm full izle!

Ramo 18. bölüm full izle! Ramı 18. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde SHOW TV'de. 30 Ekim Cuma akşamında Ramı 18. son bölüm tek parça SHOW TV ekranlarında yayınlanıyor olacak.

Ramo 18. bölüm izle detayları haberimizde. Başrollerinde Murat Yıldırım'ın rol aldığı Ramo 18. son bölüm tek parça dizi bitiminde SHOW TV'de izlenecek. Peki, Ramo 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ramo 18. son bölümde; Yavuz’un Erkan ile birlikte Nuri’yi de öldürmeye çalışması Ramo’da büyük bir şüphe yaratmıştır. Yavuz’u deşifre etmek isteyen Ramo, Nuri’yi ölmüş gibi göstererek Cihangir’in yanında Yavuz’un maskesini düşürecektir. Sibel ise gizlice Ramo’ya yardım etmektedir.

RAMO 18. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Büyük bir giz taşıyan “Kaman” dosyasını araştıran Sibel, bulduğu her şeyi Fidan aracılığıyla Ramo’ya iletiyordur. Diğer yandan Ramo, “Kaman” dosyasıyla Cihangir’le birlikte Yavuz’u da polise teslim etmek isterken aslında nasıl büyük bir belaya bulaştığının farkında bile değildir. Ramo 18. bölüm izle

 

Ramo 18. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Ramo ramo 18. bölüm full ramo 18. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.