Ramo 17. bölüm full izle!

Ramo 17. bölüm full izle! Ramo 17. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde SHOW TV'de. 23 Ekim Cuma akşamında Ramo 17. bölüm tek parça olarak SHOW TV'den izlenecek.

Ramo 17. bölüm full izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in oynadığı Ramo 17. son bölümü 23 Ekim Cuma akşamında SHOW TV ekranlarında yayınlanıyor.

RAMO 17. son bölümünde; Kürşat'ın paralarını almayı başaran Ramo'yu ve ailesini büyük bir tehlike bekliyordu. Kürşat büyük bir öfkeyle Ramo ve ailesinin peşine düştü. Ramo'nun ailesini bu beladan kurtarması için zamanı kısıtlıydı. Kürşat, tüm gücüyle Ramo'yu ararken Ramo'nun kağıt toplayıcılarının mekanında olduğu haberi gelince adamları hemen harekete geçti.

RAMO 17. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo'nun hayatını kurtaran ise bir kez daha Nehir oldu. Kürşat, tüm İstanbul'da aradığı Ramo'yu hiç beklemediği bir anda karşısında buldu. Ramo, Kürşat'a her şeyi Cihangir'in yaptırdığını ve paralarını yakmadığını söyledi. Ramo'nun bu cesur hamlesi Cihangir'in hiç beklemediği bir şeydi. Tüm söylediklerinin doğru olduğunu ispatlayan Ramo böylelikle Kürşat'ı kendi tarafına çekmeyi başardı.

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.