Ramo 16. bölüm izle!

Ramo 16. bölüm izle Canlı SHOW TV'de! Ramo 16. bölüm izle bağlantısı full tek parça SHOW TV'de. Peki, Ramo 16. son bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Ramo 16. bölüm izle canlı SHOW TV'de. Başrollerinde Esra Bilgiç'in rol aldığı Ramo 16. bölüm full izle linki tek parça youtube üzerinden de izlenecek. 16 Ekim Cuma Ramo 16. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar..

RAMO 16. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sibel, Ramo için bir kez daha kendini feda ederek Cihangir'in evine geri dönmek zorunda kalırken Fidan, Sibel'in yaptıklarının arkasındaki gerçek nedeni öğrendi. Vahap'ın kurduğu tuzak yüzünden yaşanan patlamada Ramo'nun, Doğu'nun hayatını kurtarması Cihangir'i şüpheye düşürdü. Ramo'nun, Köksal'la çalıştığından şüphelenen Cihangir, Ramo'ya büyük bir oyun oynadı. Kürşat'a karşı bir görev vererek Ramo'dan ucunda ölüm olan bir işe kalkışmasını istedi.

Ramo 16. bölüm tek parça, ramo son bölüm, ramo 16. bölüm full

Pompacılar yardıma ihtiyacı olan çocukları, onlara zorla hırsızlık yaptıran Kudret'in elinden kurtararak İstanbul'daki bir adaletsizliğe daha müdahale etti. Ramo, zekice yaptığı planla Cihangir'in verdiği ölümcül görevin üstesinden gelmeyi başardı.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.