RAMO 16. Bölüm full izle!

RAMO 16. Bölüm full izle! Ramo 16. bölüm izle bağlantısı tek parça full SHOW TV'de. Ramo'nun son bölümünde neler yaşanacak merak ediliyor. İşte, Ramo 16. bölüm tek parça dizi sonrası SüperHaber'de.

RAMO 16. bölüm full izleme detayları haberimizde! Başrollerinde Murat Yıldırım'ın performans sergilediği Ramo 16. bölüm full izle tek parça linki youtube üzerinden de izlenecek. Peki, RAMO 17. bölüm bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar..

RAMO 16. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Pompacılar, Kürşat'ın paralarına el koyarken öte yandan bu görevin içinde Doğu'nun da olması Ramo'yu hiç istemediği bir noktaya getirdi. Finalde Kürşat'ın adamlarının, görev sırasında Doğu'yu gördüğünü söyleyen Cihangir, Ramo'dan Doğu'yu öldürmesini istedi. Köksal'a oğlunu koruyacağına dair söz veren Ramo, tetiği çekebilecek miydi?

Ramo 16. bölüm full, Ramo 16. bölüm tek parça, Ramo son bölüm tek parça.

Ramo 16. bölüm fragmanı yayımlandı! Ramo 15. bölüm izle

Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.